top of page

Inspiration for my work

Doordat ik ben geboren aan de Ringvaart heeft water mij altijd geïnspireerd . Mijn liefde voor aquaria ,voor zwemsport en duiken, vissen aan de waterkant, en het behalen van mijn vaarbewijs. Niet alleen het water zelf, maar ook alle flora en fauna rondom.

 

Het leven, de natuur. De vormen, de kleuren, de geluiden, de patronen en structuren. Het spotten van een kever op een blad, de structuur van een paardebloen, en de parelmoer glans in de schelp van een mossel. Het zijn de details die me zo boeien. De verschillende kleuren en vormen wanneer je iets van heel dichtbij bekijkt.

Ook uit kunst, muziek en cultuur haal ik veel inspiratie. Daarnaast ben ik een echte ekster. Alles wat glimt vind ik prachtig. Dat heb ik mijn hele leven al. Ik kan zo gefascineerd zijn door een glittertje, een glans of kleurenspectrum.

Momenteel zit ik (zoals ik zelf zeg) in mijn Holografische fase in mijn leven. Alles wat een holograpic glans heeft moet ik hebben (of in ieder geval door mij handen laten gaan). Naast de "holograpic fase" zit ik ook in een "botanische fase". Jungleprints en dierlijke of  natuurlijke materialen zoals veren, schelpen, en zelfs kevervleugels verwerk ik tevens  in mijn projecten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
bottom of page