top of page

Lisa Stols

Mijn naam is Lisa Stols. Ik ben geboren in 1991 aan de ringvaart, in de omgeving van Amsterdam.

​​Vanaf jongs af aan probeer ik op een bijzondere manier naar het leven te kijken. Met name naar de kleine dingen, details, die misschien een ander niet opvallen. Geluiden, bewegingen, vormen en kleuren die je pas waarneemt als je echt gaat luisteren en kijken.

Waarom Lazisa?

Jaren geleden heb ik een fantastische vakantie gehad in Egypte. Op het resort werd ik Lisa Lazisa genoemd, wat zoiets betekent als: sweetie, en na die vakantie is de naam Lazisa nooit meer verdwenen. Voor mij werd Lazisa steeds meer een alias voor mijn creatieve werk.

 

Creativiteit speelt een belangrijke rol in mijn leven. Mede door de brede interesses en hobby's die ik heb, probeer ik verschillende technieken en vaardigheden uit en soms zelfs met elkaar te combineren. Van fotografie tot mozaïek, van scrapbooking tot stenciling, van digital media tot headdress making, en van zeep maken tot monoprinting. Niets is mij te gek. Zelfs met glasblazen en woodburning heb ik ervaring en als je me vraagt één favoriete bezigheid te kiezen zou ik je helaas geen antwoord kunnen geven.

Met deze website hoop ik een kijkje te kunnen bieden aan alle mensen die geïnteresseerd zijn in mijn werk. Geniet, blader, kijk, ervaar, en hopelijk neem je dezelfde dingen waar zoals ik ze zie.

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page